Croatia - Split

All inclusive eller inte?

Jag har varit på olika All inclusive hotell ungefär 8 gånger och hur bekvämt är inte de? Jag tycker de är så skönt att få allt serverat speciellt om man är ute efter just ”avkoppling”. Sol, bad, god mat och en paraplydrink vid poolen och man behöver inte ens tänka på att ha plånboken med, det är semester!

Hade jag rest till ett land där man vill se mer av, ja då går all inclusive bort. Halva nöjet är att slinka in på olika restauranger och testa allt möjligt av dess matkultur, ta långa promenader och man vet inte alls vart man hamnar bara för att se så mycket av staden..

Vad tycker ni? Fördel eller nackdel med all-inclusive.

/ Angelica

0 Comments

  • Emiliaapetterssons

    Har faktiskt aldrig rest me all inclusive, främst för att jag älskar att gå runt och utforska. Att gå smågator i Italien och leta efter den bästa pizzan expemplvis är en viktIG del för mig
    kanske testar all inclusive i framtiden, men just nu avstår jag

  • Ann-Louise

    Vi har varit på resor med All Inclusive ett par gånger och jag tycker det är toppen om man åker på en solsemester och bara vill lata sig och inte bekymra sig om var och vad man ska äta. Men på de allra flesta resorna så är det ju lite av resans tjusning att leta reda på mysiga frukost- och middagställen och äta på olika ställen varje dag. Så det beror helt och hållet på typen av resa.

  • Jay Artale

    That cocktail looks refreshing. Nothing better when traveling, than finding a little cafe to stop at and watching the world go by. Travel is often made up of motion and movement, but sometimes it’s good to be still.

  • Renata

    Split was one of my favorite destinations in Croatia. With the historic old town and the beaches and the harbor and…..the city simply has it all.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *